Аромати, пълнежи и подправки

За Вашите печива от всякакъв вид бакалдрин предлага множество допълнителни продукти. От различни аромати и пълнежи до подправки, които оформят финалните щрихи. За да се потопите напълно в един свят на многообразие от вкусове, посетете секцията Backberater.

Аромати лимон и лайм

Аромати

Аромати като ванилия и лимон отличават майсторските сладкиши и сладкарски шедьоври. Фината настройка на аромата играе важна роля. В продължение на много години бакалдрин произвежда течни и прахообразни аромати, включително често срещаните видове като ванилия, лимон или ром, но и изключителни съставки, които са специално предназначени за сладкарски продукти. Всички аромати са устойчиви на печене и замразяване. Течните аромати се предлагат в бутилки или кутии, а прахообразните в ароматонепропускливи кутии.

пълнежи

Различните пълнежи придават характер на традиционни сладкиши като щрудел, банички, бухтички и други подобни с многолистно тесто, и по този начин осигуряват вкусно разнообразие. Също така винаги съществува възможност и за нови вариации. бакалдрин предлага висококачествени ябълкови, макови, кокосови пълнежи, както и различни ядкови пълнежи за банички, сладкиши от бутер тесто, пайове и торти. Специалните пълнежи като плодовият микс Birola за плодови сладкиши или хлябове, или пък ViennaPan, за завършен аромат на марципанов и бадемов вкус допълват офертата.

Сладкиши с ядков, плодов и кокосов пълнеж
Различни сортове зърно и подправки

Подправки

Дългата традиция и продължаващата тенденция за здравословно хранене са подкрепени от производството на пълнозърнест хляб. Високото съдържание на фибри, както и на витамини и минерали го правят особено ценен. Ето защо асортиментът на бакалдрин съдържа много вкусни продукти и рецепти за пълнозърнест хляб. Особено убедителни тук са следните видове: пълнозърнест хляб с подбрани оригинални сортове зърно Mein Kornbrot, хляб DinkeliX®, който дължи името си на брашното от лимец, както и пълнозърнест хляб PurPur®, приготвен от специалната пшеница PurPur.

Асортимент

Каталогът ни Ви дава изчерпателен преглед на цялата продуктова гама. Открийте офертата ни: от подобрители за тесто, хляб и киселинни коректори, премикси и готови миксове, теста с мая, пълнежи, декорации и поръски, до сладкарски продукти- пълнежи, аромати и глазури