Закуски

Приготвянето на нещо вкусно не бива да бъде пренебрегвано заради ограниченото време неоходимо за приготвянето му. По тази причина идеите за закуски, като продуктов избор между основното ядене и яденето “на крак”, са по-търсени от всякога. Открийте в секцията Backberater продукти и рецепти за разнообразен асортимент за закуски.

Малки печени закуски

Печива

Малките специалитети за бързо хапване са тотален тренд. Ето защо бакалдрин представя много свежи и разнообразни идеи за закуски. От средиземноморска фокача, през мъфини и вафли с Pucanto микс във всякакви аромати, та чак до соления микс Cupolini. А пък популярният Kornspitz може да бъде в основата на различни видове закуски и сандвичи. Вариациите, които са достъпни на www.kornspitz.com показват, че той е истински виртуоз с възможността си за бърза адаптация. Почерпете вдъхновение тук за асортимента си от закуски.

Асортимент

Каталогът ни Ви дава изчерпателен преглед на цялата продуктова гама. Открийте офертата ни: от подобрители за тесто, хляб и киселинни коректори, премикси и готови миксове, теста с мая, пълнежи, декорации и поръски, до сладкарски продукти- пълнежи, аромати и глазури