Консултации от технолог

Само едно телефонно обаждане е достатъчно, за да получите помощ или съвет от наш специалист пекар или сладкар.

Ако имате нужда от съдействие, бакалдрин е насреща. Достатъчно е да се обадите по телефона Back-Hotline, за да се свържете с технолог пекар или сладкар на бакалдрин. Ако при печенето на хляба, сладкишите или фините хлебни изделия срещате проблеми или готовите продукти не отговарят на Вашите изисквания, можете да преминете през целия производствен процес, стъпка по стъпка, с помощта на нашия специалист. Причината за неуспеха обикновено се открива бързо. Ако не се получи веднага, бакалдрин ще разгледа задълбочено случая. Едно е сигурно: бакалдрин помага при всички ситуации.

Бакалдрин може да бъде е до Вас и по време на изпробването на нашия продукт, защото всяко ново предложение в асортимента Ви трябва да бъде успешно. Стремим се Вие и Вашите клиенти да получават само най-качествената оферта. Ако искате да предложите ново печиво, бакалдрин ще бъде Вашият консултант и майстор готвач. Вие ще имате възможност да обсъдите с нашите специалисти рецептите и тънкостите при печенето. Нашата мисия е да Ви подкрепим при всеки един етап на производствения процес. За запитвания може също така да използвате и онлайн формата за контакт.

Асортимент

Каталогът ни Ви дава изчерпателен преглед на цялата продуктова гама. Открийте офертата ни: от подобрители за тесто, хляб и киселинни коректори, премикси и готови миксове, теста с мая, пълнежи, декорации и поръски, до сладкарски продукти- пълнежи, аромати и глазури