Обучение и семинари

Можете да се възползвате от семинари и програмата за обучение на практически знания от първа ръка.

Светът на печивата непрекъснато се променя: За да продължите успешно да продавате продуктите си както днес така и утре, понякога е необходимо да отворите учебните помагала и да разберете за най-новите тенденции и разработки. Имаме много материал за вас: Съвременни технологии за печене и новаторски подходи за свежи печива, новости от света на суровините за печене или най-съвременна технология, бакалдрин предлага цялостна семинарна и обучителна програма в “backademie”. Разнообразна и с практическа насоченост – точно от каквото се нуждаете Вие и Вашите клиенти.

„От замесване до печене“, „Десерт и повече“ до „Свежест по всяко време“, Ви каним да научите още повече. Идеална възможност за разговор с колеги. Влезте в училището за пекаря, опреснете знанията си и се захващайте! бакалдрин редовно Ви информира за офертите за обучение. Моля, попълнете Online-Formular, за да сте винаги в течение на програмата. Допълнителна информация е налична и от вашия съветник от Backaldrin-Fachberater.

Асортимент

Каталогът ни Ви дава изчерпателен преглед на цялата продуктова гама. Открийте офертата ни: от подобрители за тесто, хляб и киселинни коректори, премикси и готови миксове, теста с мая, пълнежи, декорации и поръски, до сладкарски продукти- пълнежи, аромати и глазури