Печива

Що се отнася до печивата, бакалдрин е популярен с Kornspitz. Но това не е всичко. Асортиментът от печива включва суровини и рецепти за продукти от пшенично брашно, ръжено брашно и за специални печива, достъпни в секцията Backberater.

 

Печива от пшенично брашно

Печива от пшенично брашно

Изпечен до златист цвят, с хрупкава коричка или с мека средина, ето така Кайзер земелът изкушава Вашите клиенти. Съставките за печене на бакалдрин Кайзермастер и Кайзертраум обещават наистина върховна наслада. От директната обработка, до такива за бавно приготвяне и дълбоко замразяване, ще намерите също и поръчкови продукти за солети, мини багети и много други видове. Освен това бакалдрин предоставя правилните рецепти и съставки за средиземноморски специалитети като например чабата.

Ръжени печива

Ръжените печива са други класически и също толкова популярни като “големият си брат”- хлябът от ръжени смески. Със съставките за печене на бакалдрин могат да бъдат произведени много варианти с постоянно високо качество. Това се отнася както за продълговато хлебче Weckerl, така и за хрупкавата ръжена чабата.

Ръжени класически печива
Специални печива в различни вкусове, форми и цветове

Специални печива

Вие самите, както и Вашите клиенти с техните предпочитания, решавате за параметри като вкус, форма, цвят и суровини. бакалдрин Ви предлага идеи, рецепти и съставки за печене: богат асортимент, който започва от печива с лимец, соя или царевични бисквити, минава през Kornspitz с високото си съдържание на фибри и стига до бисквити Sabia със семена от босилек.

Асортимент

Каталогът ни Ви дава изчерпателен преглед на цялата продуктова гама. Открийте офертата ни: от подобрители за тесто, хляб и киселинни коректори, премикси и готови миксове, теста с мая, пълнежи, декорации и поръски, до сладкарски продукти- пълнежи, аромати и глазури