Разработване на нови продукти

При разработването на нови продукти бакалдрин винаги си поставя за цел да Ви направи предложения, които клиентите ще оценят максимално добре.
Новите идеи рядко възникват спонтанно. По тази причина непрекъснато се документират всякакви идеи за продукти и рецепти. Пазарът и потребителите диктуват какво е необходимо. Следвайки тези тенденции, бакалдрин развива новаторски идеи за хляб, сладкиши и фини печива с компетентност и задълбочени познания. Сондира се мнението на хиляди клиенти от цял ​​свят. Богат опит, който е от полза за всички клиенти.

Чрез строг подбор само най-добрите идеи си проправят път . Много от тях имат потенциала да станат марки и да се наложат като успешни продукти като например оригиналните Kornspitz или PurPur®, които са популярни сред хлебарите и потребителите от цял свят.

Бакалдрин ще откликне с радост на Вашите предложения и идеи, за да може да ги реализира при разработването на нов продукт. Не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт.

Асортимент

Каталогът ни Ви дава изчерпателен преглед на цялата продуктова гама. Открийте офертата ни: от подобрители за тесто, хляб и киселинни коректори, премикси и готови миксове, теста с мая, пълнежи, декорации и поръски, до сладкарски продукти- пълнежи, аромати и глазури