Фини печива и сладкарство

Лакомниците от всички възрасти обожават сладкишите. Затова и бакалдрин разполага с многобройни продукти и рецепти за сладкиши, торти, пайове, меденки и още много други десерти. Повече може да научите в секцията Backberater.

Сладкиш с глазура и ядки

Сладкиши

Улеснено производство и цветно разнообразие – това е категоричното мото за вариациите на сладкиши с плодове, шоколад, мак, ядки, кокос и други. Регионалните и сезонните специалитети осигуряват удоволствие за всеки вкус. Основните материали могат да бъдат произведени просто, рационално и с най-добро качество. При това, независимо дали е сладкиш с блатове, с ронливо или кексово тесто, сладкиш от лимец, пай или бисквитена торта. За тези и още повече възможности бакалдрин допринася за Вашето богатство от идеи чрез множество варианти на продукти и рецепти.

Торти и пайове

С необичайни вариации на торти може в най-висока степен да поглезите своите клиенти. Класиките като Sacher, Schwarzwälderkirsch и Linzertorten или пък тортите със сметана и крем, успяват да впечатлят с висококачествените си съставки. Просто, ефективно и сигурно, както и произведено с най-добро качество, Вие предлагате на клиентите си максимално удоволствие. бакалдрин Ви предлага продукти за бисквити, виенски торти, основа за пайове и то на най-високо ниво. Освен това в асортимента ще намерите пълнежи, глазури и още много за перфектната наслада. Множество рецепти носят нови идеи и разнообразно удоволствие.

Торта със сметана и пълнеж от крем
Донът от фино тесто с глазура и пълнеж от крем

Печива от фино тесто с мая

Открийте чудния свят на популярни продукти като донъти и други печива от фино тесто с мая, приготвени с различни висококачествени продукти, придружени от креативни идеи с рецепти. Многообразни цветове и форми на сочни пухкави понички и козунаци, които внасят цветна палитра в асортимента Ви през цялата година. Всички продукти са прости, ефективни и сигурни за обработка и са подходящи за всяко приложение. Пълнежът и фонданът също са сред тях.

Меденки

Меденките са особено популярни около Коледните празници, когато цялата пекарна ухае на аромата им. Всички вариации на меденки се получават отлично със съставките от backaldrin. За разнообразие се предлагат и многобройни варианти на рецептата. Това ще направи класиката на коледната пекарна семпла, ефективна и с най-високо качество. Допълнителни продукти като плодови или ядкови пълнежи, глазурни маси и аромати могат да бъдат също намерени в асортимента.

Меденки с глазура
Десерт с декорация и плодове

Други десерти

В допълнение към тези многообразни сладки лакомства backaldrin предлага още много продукти и рецепти за десерти. Те включват ябълков щрудел и други вариации на щрудел, ябълкови пайове, десерти с крем или извара, шоколадово суфле, еклери, целувки, бухтички, австрийски традиционни курабийки или бисквити. Тези и други сладки изкушения може да намерите в backaldrin. Открийте фините съставки за печене, както и лесни рецепти за сладко разнообразие в асортимента си.

Асортимент

Каталогът ни Ви дава изчерпателен преглед на цялата продуктова гама. Открийте офертата ни: от подобрители за тесто, хляб и киселинни коректори, премикси и готови миксове, теста с мая, пълнежи, декорации и поръски, до сладкарски продукти- пълнежи, аромати и глазури