Хляб

бакалдрин Ви предлага богат избор от хлябни специалитети. Това включва както класически хляб от пшенично брашно и пшенични смески, от ръжено брашно и ръжени смески, така също и пълнозърнест и специален хляб. Целият асортимент, заедно с продуктите и рецептите, е достъпен в секцията Backberater.

Хляб от пшенично брашно и пшенични смески

Хляб от пшенично брашно и пшенични смески

Средиземноморски, международен или класически – офертата на бакалдрин включва многобройните видове пшеничен хляб от целия свят. Той може да варира от груб до фин, сочен до хрупкав, а с помощта на ръководството за приготвяне на бавното тесто Slow Dough® и чак до най-разнообразни вкусове. Тук ще намерите продукти и рецепти за средиземноморски специалитети като багета или чабата, класически хляб от пшенично брашно и пшенични смески или за международно популярни продукти като сандвичи или препечен хляб.

Хляб от ръжено брашно и ръжени смески

На много места този вид хляб се смята за „истинския хляб” и се представя убедително с хрупкавата си кора и свежа средина. Алфата и омегата на неговото приготвяне е правилният процес на втасване. За специалитетите от ръжено брашно с постоянно високо качество бакалдрин предлага множество продукти: квас, киселинни коректори за тесто за лек до силен вкус, подобрители за стабилност и толерантност на тестото, еластичност на средината и устойчивост на нарязване, както подобрители за дълготрайна свежест, така и подправки за хляб.

Хляб от ръжено брашно и ръжени смески
Пълнозърнест хляб с високо съдържание на фибри, витамини и минерали

Пълнозърнест хляб

Дългата традиция и продължаващата тенденция за здравословно хранене са подкрепени от производството на пълнозърнест хляб. Високото съдържание на фибри, както и на витамини и минерали, го правят особено ценен. Ето защо асортиментът на бакалдрин съдържа много вкусни продукти и рецепти за пълнозърнест хляб. Особено убедителни тук са следните видове: пълнозърнест хляб с подбрани оригинални сортове зърно Mein Kornbrot, хляб DinkeliX®, който дължи името си на брашното от лимец, както и пълнозърнест хляб PurPur®, приготвен от специалната пшеница PurPur.

Специални хлябове

Чудесна добавка към основната оферта са видовете специален хляб, с които може да изненадате своите клиенти. Новите вкусове, форми и цветове внасят свеж полъх в асортимента Ви и свидетелстват за духа на изобретението. бакалдрин непрекъснато разработва идеи и нови видове хляб, които напълно отговарят на съвременните тенденции. Необичайните суровини като семена от босилек, суперхрани като семена от чиа или куркума, стари зърна като тези от PurPur-пшеница или други подобни, характеризират и отличават специалните видове хляб.

Специален хляб в различни вкусове, цветове и форми

Асортимент

Каталогът ни Ви дава изчерпателен преглед на цялата продуктова гама. Открийте офертата ни: от подобрители за тесто, хляб и киселинни коректори, премикси и готови миксове, теста с мая, пълнежи, декорации и поръски, до сладкарски продукти- пълнежи, аромати и глазури